Daha Yaşanılabilir Bir Sungurlu İçin Belediye Esnaf El Ele

Esnaf Toplantılarının beşincisi düzenlendi. Sungurlu Belediyesinin ‘Ortak Akıl Birlikte Yönetim’ anlayışıyla düzenlediğimiz toplantılarımızın beşincisi mesire kafede gerçekleştirildi.  Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner’in ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya, Belediye Başkan Yardımcımız Bahri Sezen ve birim müdürlerimiz katıldı. Kahvaltı Programımızda sorunlarımız konuşulurken, sorunların beraber çözümü için fikir alışverişinde bulunuldu. Programımızdan memnun ayrılan esnaflarımız Belediye Başkanımıza çalışmalarında dolayı teşekkür ederken çalışmalarının devam etmesi temennisinde bulundular. Başkanımız ‘Bütün esnaflarımızı dinleyerek Sungurlumuz için çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz.’ dedi.

Önceki 2018 Yılı Nisan Ayı Belediye Meclis Toplantı Gündemi

Yorumunuzu Bırakın